måndag 25 maj 2009

och så fyllde man år för 24e gången...

Det är sjukt hur snabbt tiden går. Jag är 24 år gammal!!! Jag kommer in i Harrys!!! Och det är faaaan i mig det första jag tänker göra så fort jag kommer hem till Sverige. Pubrunda till Harrys! Jag skiter it! Ska vara längst fram o heja på dansbanden!!! Det kan bli en härjig dag...

Alla här i Chile har iaf varit aschyssta, jag satt o spelade spel i datorn när en av tjejerna som jag bor med släckte lamporna och började skälla på oss att vi slösade för mycket el men egentligen så hade alla samlats utanför för att sjunga för mig och äta tårta. Jag blåste ljuset och önskade mig tre önskningar och sen så dansade vi några låtar lite halvgalet sådär. Kul var det iaf = )

Jag känner dock att jag måste vara ärlig, det finns inte en annan dag på året som förpestar mitt liv mer än min födelsedag, förutom möjligen julafton och kanske FN-dagen och möjligen internationella kvinnodagen( den utav ren princip, vart är internationella mandagen liksom?). De här dagarna vill jag verkligen bara vara ifred men ironiskt nog så är det de enda dagarna som jag inte lämnas ifred. Det ska vara ett jäkla lattjande med kramar och pussar och presenter och snälla ord. Okej okej inlägget blev lite deppigt men jag säger vad jag tycker... WOOOWW fick en snilleblixt nuuu!!! Jag har alltid undrat varför vissa personer i Sverige brukar lägga sån annons i tidningen, ni vet där det står "all uppvaktning undanbedes", I can totally relate. Men så apatisk är inte jag än...

Jag hoppas alla inser att jag inte är helt seriös = ) Tack till alla som har grattat mig än så länge. Love till er alla!

P.S Våffeldagen förpestar mitt liv också...

1 kommentar:

Zissou sa...

Grattis fan, vilken medioker vän jag är som inte kom på det på msn förut. Vet ju att du fyller år samma dag som pantern =)

Tycker dom borde införa internationella kurddagen där alla kurder får misshandla valfri irakier som kompensation för gasattackerna under 90-talet.